A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жидачівської міської ради

Новини

Навчання з охорони праці

З 21 по 23 листопада 2022 року відділом освіти Жидачівської міської ради було проведено планове навчання та перевірку знань з охорони праці працівників закладів освіти громади. До складу комісії увійшли: Ю. М. Гурський - начальник відділу, Л. В. Бринь - заступник начальника відділу нагляду а АПК та СКС головного управління Держпраці у Львівській області, М. М. Калин - заступник голови обласної організації профспілки працівників освіти і науки,  Л. А. Гарасимків - голова Об'єднаної територіальної організації профспілки працівників освіти і науки України Жидачівської, Ходорівської міських, Гніздичівської, Журавнівської селищних територіальних громад, О. М. Олеськів - страховий експерт з охорони праці Жидачівського відділення УВД ФСС у Львівській області. На зустрічі не оминули питання про вплив освітян на формування місцевого бюджету 2023 та видатків на освіту.

15:42 25.11.2022

Отримання ноутбуків (Chromebook)

За результатами співпраці Міністерства освіти і науки України, компанії Google і Організації Об'єднаних Націй з питань освіти, науки і культури (ЮНЕСКО) відділом освіти Жидачівської міської ради було здійснено розподіл ноутбуків закладам загальної середньої освіти. 10.11.2022р. начальник відділу Гурський Юрій Михайлович на нараді директорів закладів освіти Жидачівської громади передав хромбуки закладам.

13:35 10.11.2022

Скільки мають тривати уроки на дистанційці

Для багатьох батьків відкритим питанням залишається, наскільки правильно організований процес дистанційного навчання та скільки мають тривати уроки на дистанційці.  Інформуємо, що від 9 вересня оновлено обов'язковий регламент тривалості занять у режимі реального часу в умовах воєнного стану для:  1-2 класів – два уроки по 30 хвилин або три – по 20 хвилин;  3-4 класів – два уроки по 45 хвилин або три – по 30 хвилин, або чотири – по 20 хвилин;  5-6 класів – два уроки по 45 хвилин або три – по 35 хвилин, або чотири – по 25 хвилин;  7-9 класів – два уроки по 45 хвилин або три – по 40 хвилин, або чотири – по 30 хвилин, або п’ять – по 25 хвилин;  10-11 класів – три уроки по 45 хвилин або чотири – по 35 хвилин, або п’ять – по 30 хвилин, або шість – по 25 хвилин.  Також для учнів, які перебувають за кордоном та здобувають освіту у другу зміну, початок занять має починатись не пізніше 16:00, а для учнів 1-4 класів, які перебувають за кордоном, допускається організація занять у другу зміну. Положення "Деякі питання організації дистанційного навчання"

16:40 19.10.2022

Одержання нового автобуса "Школярик"

19 жовтня Жидачівський міський голова Володимир Левко взяв участь у важливій події - передачі громадам Львівщини перших 25 шкільних автобусів із 126, які закупили із застосуванням електронної системи "Prozorro". Вартість одного такого автобуса, який придбано і для Жидачівської громади, близько 2,4 млн грн.       Загальна вартість 126 "школяриків" - понад 300 млн грн. Закупили їх за кошти обласного бюджету та співфінансування територіальних громад. Ці автобуси - вклад у доступ до освіти всіх школярів Львівщини.       Слід зазначити, що у нашій громаді на потреби ЗСУ було передано один шкільний автобус, у зв'язку з чим для перевезення школярів використовували орендований автобус. Тож придбання нового шкільного автобуса є дуже важливим.

16:04 19.10.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень