A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жидачівської міської ради

Завершення ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")

Дата: 19.06.2024 15:55
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

Завершився ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"), приурочений 160 річниці з дня народження засновника товариства "Січ" Кирила Трильовського (12-16 червня 2024 року).  Усі учасники демонстрували неймовірну витривалість, жагу до перемоги, взаємопідтримку, злагоджену командну роботу. І все це, як завжди, відбувалось в дружній та доброзичливій атмосфері. У змаганнях брали участь рої з навчальних закладів громади Львівщини.

Рої змагались у «Впоряді», «Відуні», «Тактичних діях підрозділу в бою», «Стрільбі», «Рятівнику – наданні першої долікарської допомоги в зоні обстрілу», «Метанні гранати», «Смузі перешкод». 

Жидачівську громаду представляли учні Жидачівського ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 - команда (рій) "Січовики", які посіли ІV загальнокомандне місце.

Відділ освіти дякує учасникам, керівникам (Роману САЛІЮ та Ірині ШКАДАР) та усім, хто підтримував,  вболівав та тим чи іншим чином долучився до організації такої грандіозної і масової події.  Бажаємо нових звершень та перемог!

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень