A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жидачівської міської ради

Навчально-польові збори для учнів 11-х класів Жидачівської міської ради

Дата: 09.05.2024 16:25
Кількість переглядів: 27

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

З 8 по 10 травня 2024 р. у Жидачівській МТГ відбулися триденні навчально-польові збори серед учнів 11 класів. 9 травня на базі Жидачівського ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 заняття для учнів провели представники Жидачівського РТЦК та СП: капітан Андрусик А.В., старший лейтинант Волошкін О. А., старший сержант Савула І. та солдат Гаразд Я. І. 

Захід розпочався із хвилини мовчання за всіма, хто віддав своє життя у боротьбі за нашу незалежність. Уважно послухавши теорію, школярі вчилися розбирати та збирати автомат Калашникова, стріляти з пневматичної гвинтівки, надавати першу медичну допомогу та навіть керувати безпілотним літальним апаратом. Після навчання відбулися тренування та змагання з тактичної медицини, стрільби з пневматичної зброї, метання гранати, розбирання та збирання атомата Калашникова.

У загальнокомандному заліку команда Жидачівського ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 здобула І місце. ІІ місце  розділили команди учнів Жидачівського ЗЗСО І-ІІІ ст. №1 ім. Героя України Т. Матвіїва та Жидачівського ЗЗСО І-ІІІ ст. №3 ім. О. Партицького. ІІІ місце виборола команда учнів Бережницького ЗЗСО І-ІІІ ст. Жидачівської міської ради.

В індивідуальному змаганні І місце - з розбирання автомата Калашникова та І місце зі стрільби з пнематичної гвинтівки 10 м (лежачи) здобули учні Жидачісського ЗЗСО І-ІІІ ст. №2.

І місце з метання гранати виборов учень Жидачівського ЗЗСО І-ІІІ ст. №1 ім. Героя України Т. Матвіїва.

І місце з тактичної медицини - учень Жидачівського ЗЗСО І-ІІІст. №3 ім. О. Партицького.

Здобувачі освіти отримали належні практичні навички та позитив від проведення навчально-польових зборів.

Дякуємо військовим за співпрацю.

Проведення навчально-польових зборів для учнів - це необхідність часу. Дітям варто навчитися акцентувати увагу на навколишніх сучасних подіях і критично оцінювати їх, на практичних заняттях та у формі військової гри опановувати основи військової справи, спонукати відчувати інтерес до вивчення основ вогневої, тактичної, інженерної, медичної та фізичної підготовки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень