A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жидачівської міської ради

Нарада за участю представників Львівської профспілкової організації працівників освіти

Дата: 02.04.2024 11:09
Кількість переглядів: 33

Фото без опису

У вівторок, 02.04.2024р. відбулася зустріч за участю начальника Юрія Гурського, головного спеціаліста Надії Багрій та методиста відділу освіти Жидачівської міської ради Роксолани Петришин, голови ОТО профспілки працівників освіти і науки України Жидачівської, Ходорівської міських, Гніздичівської, Журавненської селищних територіальних громад Люби Гарасимків  та юристів Львівської обласної організації  профспілки працівників освіти і науки України - Щедрик Мар'яни Ігорівни та Корчинського Василя Богдановича.

На зустрічі було порушено ряд питаннь "Про практику спільної роботи між органами управління освітою та територіальними організаціями профспілки працівників освіти і науки України Стрийського Району", а саме:

- Атестація педагогічних працівників.

- Включення представників профспілки до складу робочих та дорадчих органів, конкурсних комісій на зайняття посади керівників закладів освіти.

- Дотримання законодавчих гарантій щодо мобілізованих педагогічних працівників.

 - Дотримання законодавства про відпустки в умовах воєнного стану. Надання відпусток без збереження заробітної плати (підстави та види).

- Вплив воєнного стану на кадрове забезпечення закладів освіти та наповнюваність класів.

- Участь органів управління освітою у заходах профспілки, спрямованих на захист трудових, соціально-економічних прав працівників.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень