A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жидачівської міської ради

Реалізації проєкту "Новий рік у кожній школі"

Дата: 08.12.2023 15:49
Кількість переглядів: 32

Фото без опису

Упродовж 4 років в Україні успішно реалізується проєкт «Новий рік у кожній школі».

Мета проєкту:

  • Об’єднання шкіл України, вчителів та учнів.
  • Отримання нових друзів.
  • Обмін досвідом та творчістю.
  • Отримання позитивних емоцій, вражень, щирих побажань, цікавих сюрпризів – відчуття новорічно-різдвяного дива, якого нам так не вистачає.
  • Сертифікати про участь для вчителя і класу.

За умовами конкурсу до 22 листопада потрібно було зареєструватися під девізом "З прийдешнім Новим роком", вказати школу, кількість учнів та координати класного керівника. Далі відбувалося магічне дійство об’єднання класів у пари.

Цьогоріч до такого цікавого проєкту долучилися вчителі Жидачівського ЗЗСО І-ІІІ ст. №1 ім. Героя України Тараса Матвіїва Катерина Тимик та Мирослава Люсак, відповідно із першим та 3-А класами. Після реєстрації першокласникам випало обмінюватися подарунками із першим класом Тернопільської ЗЗСО І-ІІІ ст. №23, а третьокласникам із учнями 3-А класу «Опорного закладу "Колківський ліцей» Волинської області. Обов’язковою умовою було створити подарунки власними руками, написати вітання та відправити до 5 грудня.

І першокласники, і третьокласники з великим захопленням робили подарунки-сувеніри. Більш старший 3-А клас у ялинку вклав сюрприз - цукерки. Після отримання, пані Леся – вчителька Колківського ліцею написала, що це було дуже оригінально, а діти і колеги були просто у захваті.

Такі проєкти дуже корисні для вчительської майстерності і фахового зростання, а діти стають ближчі, в якому б куточку України не проживали.

Емоції, позитивний настрій, творча праця, єднання батьків і дітей, обмін досвідом вчителів доповнили цей прекрасний челендж.

Вчителі Тимик Катерина Йосипівна, Вацек Галина Ярославівна та Люсак Мирослава Василівна щиро дякують батькам учнів першого та 3-А класу і всій українській родині бажають добра, щастя, любові, здоров’я, а рідній Україні – перемоги.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень