A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жидачівської міської ради

З’явилися результати основної сесії НМТ

Дата: 03.07.2023 10:10
Кількість переглядів: 39

Фото без опису

28 червня в персональних кабінетах учасників НМТ з’явилися результати основної сесії НМТ. Усі вступники, які готувалися до цього випробування й під час проведення тестувань дотримувався встановлених процедур, отримали офіційну інформацію про кількість наданих ними правильних відповідей та кількість балів за шкалою 100-200. Загалом за підсумками основної сесії свої результати отримав 260 381 учасник. 

Звісно, серед учасників основної сесії є й ті, хто особливо радіє, отримавши з трьох предметів НМТ хоча б одну 200-бальну оцінку. Їх цьогоріч 3685. Серед них максимальний результат за один предмет отримали 3227 осіб. У двох предметах НМТ досягли вершини 408 учасників основної сесії. А неймовірно високий результат, набравши 200 балів з усіх трьох предметів, показали 50 вступників. 

Відділ освіти Жидачівської міської ради щиро вітає всіх, хто на сьогодні успішно досяг проміжної станції на шляху до омріяного вишу. Вам дійсно є чим пишатися, адже в надскладних умовах навчання в часи пандемії COVID-19 і повномасштабної російської агресії ви показали те, що називають академічною стійкістю, хоча насправді це можна було б назвати і маленькими проявами героїзму. 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень