A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жидачівської міської ради

Європейський тиждень громадського здоров'я

Дата: 24.05.2023 12:54
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

22-26 травня триває Європейський тиждень громадського здоров'я. Традиційно Україна долучається до активностей. Цьогоріч працюємо над гаслом #ПрофілактикаРятуєЖиття.

Миколаївський відділ Стрийського районного ДУ "Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України" спільно з вакцинальною бригадою КНП "Жидачівська міська лікарня" та КНП "Ходорівська міська лікарня" за узгодженням з органами місцевої влади працювали на території Жидачівської ОТГ та Ходорівської ОТГ. Можна було здійснити виміри АТ та отримати консультацію сімейного лікаря, лікаря-епідеміолога, пройти експрес-тестування гепататів В, С, Соvid-19, отримати потрібну інформацію.

Громадське життя - це спільна праця. Це про збільшення тривалості життя та зміцнення здоров'я суспільства шляхом спільних зусиль лікарської спільноти та населення, а гасло "Профілактика рятує життя" - це про взаємодію, коли кожен робить все можливе, аби зміцнити здоров'я: лікар - ділиться актуальною інформацією з своїми пацієнтами щодо профілактики захворювань, а кожен з нас - дослухається, дотримується правил та прагне до ведення здорового способу життя. Конролювати стан свого організму значно дешевше і корисніше, ніж його лікувати. Отже, в центрі уваги - ЛЮДИНА.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень