A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жидачівської міської ради

Семінар директорів ЗЗСО з питань організації та проведення Дня цивільного захисту

Дата: 23.03.2023 16:19
Кількість переглядів: 27

Фото без опису

23 березня 2023 року у Млиниській гімназії Жидачівської міської ради  відбувся семінар директорів ЗЗСО  з питань організації та проведення Дня цивільного захисту в закладах загальної середньої освіти із залученням майстра виробничого навчання НКП у м. Стрий  Яворіва І.В.

Метою заходу було  обговорення питань організації цивільного  захисту в гімназії, методика проведення Дня цивільного захисту, обмін досвідом роботи з відкриття у закладах освіти  «Класів безпеки» . 

Директор гімназії Кардаш Б.С. презентував присутнім документи з питань ЦЗ закладу , які підготовлені відповідно до наказу ДСНС України від 12.07.2016р № 335 «Про затвердження примірного переліку документів», також наголосив, що відповідно до наказу від 27.02.2023р №6 «Про підготовку і проведення Дня ЦЗ в Млиниській гімназії» учасники семінару будуть мати можливість подивитися заходи, які проводяться в рамках Дня ЦЗ. 

Майстер в/н Яворів І.В.  ознайомив усіх з нормативно-правовою базою ЦЗ, наголосив на основних документах з ЦЗ, які необхідні у закладі освіти з метою визначення правильних дій у надзвичайних ситуаціях.

У рамках семінару проведено квест «Простір безпеки»  за участю команд  учнів 8 класу. Учні подолали шість станцій, на яких сміливо і впевнено виконували тести, розв’язували ситуативні задачі, визначали види надзвичайних ситуацій, надавали першу долікарську допомогу, проходили естафети із транспортуванням потерпілих і різними випробуваннями.   

Відповідно до програми семінару проводилось тренування з евакуації  учасників освітнього процесу при загрозі терористичного акту. Навчальні тренування дуже важливі, окрім евакуації варто навчати дітей і поведінці порядку дій у різноманітних надзвичайних ситуаціях. 

Сьогодні воєнні ризики є частиною життя, тому всі повинні знати як захистити себе і дітей.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень